Patisserie & Desserts 9

Patisserie & Desserts 9Nummer 9 van Patisserie & Desserts staat vol met de meest oogstrelende foto’s van desserts en patisserie gerechten. Patisserie & Desserts neemt een kijkje bij de King fabriek in Sneek. Want het pepermuntje is overal wel te vinden. In deze reportage lees je over de geschiedenis van de pepermunt en het fabricageproces. Tevens wordt er ook een kijkje genomen bij de oudste bakkerij van België ‘Bakkerij Peeters’ in Essen met een recept voor de frambozentaart van bakkerij Peeters. Recepten met marsepein van Tim Patisserie en restaurant Coquille. Benoit & Bernard Dewitte geven hun kijk op de combinatie van desserts en specerijen en je krijgt daarvoor ook verrassende recepten. In stadsportret steekt Patisserie & Desserts de Noordzee over en bezoeken zij London. Waar moet je zeker zijn op dessertgebied in London. Tevens een aantal recepten uit London. Dit is slechts een kleine greep uit wat Patisserie & Desserts dit nummer heeft te bieden.

(9 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.