Olive Mei 2008

Olive Mei 2008Het mei nummer is ‘The British Issue’ van Olive. Met Gordon Ramsay’s ‘fish pie’, een curry van Delia Smith en John Torode’s ‘treacle tart’. Maar ook de hotspots van Groot BrittanniĆ« zoals Liverpool, Glasgow en Kent. Waar eten de chefs uit Great British Menu? Antwoord op de vraag waarom ‘British Food Rules’, verschillende kenners van het goede eten vertellen je het. Terry Durack vraagt zich af of groente de volgende trend wordt. Hij hoopt in ieder geval van wel. Als afsluiter het recept voor scones van Simon Rimmer. Neem alvast een klein voorproefje!

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.