Libelle Proeven

plaatjeLicht & lekker ‘lente food’ in dit nummer van Libelle Proeven. Recepten van Christer Elfving met de nieuwe aardappel, fun veggie, maak van je donderdag je veggiedag en recepten voor de ‘aprilvis’, te weten de schelvis, rode poon, dorade, skrei en zeeduivel. Daarnaast het dilemma ‘wat doe je als je diner niet naar je verwachting is’, in ‘meesterwerk’ neemt Libelle Proeven een kijkje in de keuken van Frederick Schaffrath van restaurant De Ceder in Kruibeke en in ‘culi-portret’ Pino Caprioli van Ristorante Rossi in Leuven met recepten van de chef. Stap voor stap kan je de perfecte garnaalkroketten leren maken of maak een luxesnoepje van de ‘ouderwetse’ macron. Genoeg te lezen in dit nummer van Libelle Proeven!

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.