Goed Gevoel Dieetbijbel

goed gevoel  dieetbijbel 2008Het Vlaamse blad Goed Gevoel heeft in deze collectors item ‘De Dieetbijbel’ 24 succesdiëten op een rij gezet met 75 bijbehorende recepten. Wil je gaan diëten en weet je niet wel dieet bij je past dan is deze special zeker het lezen waard. Van Atkins-dieet tot het Zwemmende draak-dieet en zelfs het eigen Goed Gevoel-dieet komen aan bod. Alles komt aan bod van de betreffende diëten. Wat is het dieet? Is het geschikt of niet geschikt voor jou, wat zijn de voor- en nadelen van het dieet, voorbeelden van een menu, een aantal recepten om zelf aan de slag te gaan en het eindoordeel van de diëtiste, arts of voedingsdeskundige. Je kent dus alle ins en outs van 24 diëten. Handig als je straks weer een zomerslanke lijn wilt hebben!

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.