Fresh Mei 2008

Fresh Mei 2008Dit nummer van Fresh is “The Americas Special Issue” met veel Amerikaanse recepten. Doordeweekse recepten in Amerikaanse stijl zoals de ‘Philly Cheese Steak Sandwich’ of de ‘all-amarican style desserts’ denk aan een ‘strawberry shortcake’ of een rode kersen cheesecake. Wie is Wolfgang Puck? Een Oostenrijker in Amerika en het amerikaanse antwoord op Gordon Ramsay, alle Amerikaanse kazen op een rij, want er is meer dan de oranje plastieken kaas en de Californische wijnen worden uitgebreid beoordeeld door Jill Cox. Als uitsmijter van dit nummer alles over de American Cocktail met achtergrond informatie en uiteraard recepten.

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.