delicious. GB

delicious GBDe Britse delicious. heeft nu zijn jaarlijkse ItaliĆ« nummer. Wat is de top 5 pastagerechten van Giorgio Locatelli met de bijbehorende recepten een zondaglunch in Italiaanse stijl en de hongerige reiziger, deze keer Gennaro Contaldo, gidst je door het Italiaanse Amalfi. Hoe maak je de perfect geroosterde kip? Ook hierop vind je het antwoord in dit nummer van delicious. Ga naar de Italiaanse delicatessenzaak en maak de simpele en smaakvolle gerechten met de ingredienten die Angela Boggiano ook heeft gevonden. In ‘I Can Cook’ leren de kids alles over pasta en nieuwe aardappels koken, achtergrond informatie van de nieuwe aardappel en recepten voor een lekkere spaghetti carbonara. Bellissimo! zoals op de cover van dit nummer staat is deze delicious. zeker!

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.