Culinaire Ambiance

culinaire ambianceAlles over vette vis in dit nummer van Culinaire Ambiance. Geert van Hecke, van restaurant de Karmeliet, maakt een hippe versie van Gentse waterzooi met daarnaast de klassieke versie uit ‘De Raadsman in de Kookkunst’ van Gaston Clement. Bart van Cauwenberghe van chocolaterie de Zwarte Vos maakt het dessert van de maand ‘Sweet Jona’. Tevens heeft Culinaire Ambiance de beste toko’s van BelgiĆ« op een rijtje gezet. Wat zijn de culinaire favorieten van Frieda van Wijck? In lekkere regio ‘Napels’ en in doordeweeks met Dirk de Prins wordt er gekookt met pannenkoeken zoals pannenkoeken met avocado en garnalen of de gegratineerde pannenkoeken met koolvis. Christer Elfving is nog steeds in de weer met finettes en ook alle radiorecepten van de maand april van de Madammen staan in dit nummer. In Cyberchef meer over de Nederlandse blog Worstlog. Weer een informatief nummer van Culinaire Ambiance!

(9 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.