BBC GoodFood Mei 2008

BBC GoodFood Mei 2008Het mei nummer van GoodFood heeft maar liefst 105 recepten die iedereen kan maken. ‘Auntie Sara’ leert de kids hoe je lekkere bosbessen cakejes kan maken, het seizoensproduct is rabarber en hoe kweek je je eigen pompoenen en recepten voor indrukwekkende vegetarische gerechten. Ook een reportage hoe je met gezonde voeding een perfecte huid krijgt en in om een bewuster leven te creĆ«ren daagt GoodFood een gezin uit om een weeklang vegetarisch te eten met tips om te minderen in vlees. Heb je ook Masterchef 2008 gevolgd? Masterchef winnaar James Nathan geeft de winnende recepten. Dit is lang niet alles, GoodFood mei staat echt boordevol recepten, wetenswaardigheden en leuke gadgets voor in de keuken.

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.