Elle Eten

Elle EtenDit nummer van Elle Eten staat in het teken van de verleidelijke Amerikaanse keuken met recepten als een koude avocadosoep uit Californie, gebakken okra met gekonfijte citroen uit Tennessee of de fried chicken met jalapenojam uit Maryland en natuurlijk nog meer recepten uit de verschillende staten van Amerika. Ook vind je verschillende recepten voor cakes in dit nummer zoals een chocoladecake met fudge of de cranberry-pecantaart. Naast alle recepten een reisreportage over de fabuleuze wijngaarden in Nieuw Zeeland, het volgende deel de Elle Eten wijncursus en maakt Karin in stappen met Karin een ‘meatloaf’ klaar. Dit is nog lang niet alles, in nummer 2 van 2008 van Elle Eten staan nog meer lekkere recepten en meer reportages. Lezen!

(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.