Nationale Pannenkoekdag

Pannenkoeken Zaterdag 29 maart is het zover dan is het de tweede keer dat de nationale pannenkoekdag wordt gehouden! Dat betekent dat veel papa’s, mama’s, opa’s en oma’s de keuken in moeten om samen met de (klein) kinderen pannenkoeken te bakken! Of dat je als kind zelf pannenkoeken gaat bakken voor je vader of moeder, opa of oma, of een ouder iemand die alleen is in jouw buurt. Scholen konden zich ook inschrijven voor deze aktie om op vrijdag 28 maart in verschillende verzorgingshuizen pannenkoeken te bakken. Op de site van de nationale pannenkoekdag zie je meer over de aktie en meer over de historie van de pannenkoek. Deze nationale pannenkoekdag wordt mede mogelijk gemaakt door Tefal.

(10 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.