Culinaire Wenskaarten

Culinaire WenskaartenMisschien heb je ze al wel zien liggen de culinaire wenskaarten van Appetizing Art. Je kan ze onder andere verkrijgen bij de Bijenkorf, Ako of Bruna of online via de museumwinkel.net.. De kaarten zijn verkrijgbaar in de thema’s feest, vis, thee en kindjes en is voorzien van kunst door Mariska Meijers en de receptuur is verzorgd door Lise Goeman Borgesius. Elk thema heeft vijf verschillende kunstuitingen met natuurlijk de vijf bijbehorende recepten. Wil je daarom iets bijzonders sturen aan een culinair en kunstliefhebber denk dan zeker aan deze leuke wenskaarten!

(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.