Great British Menu

Vanaf 17 maart begint elke werkdag om 19:30 Great British Menu weer op BBC2. Dit keer moeten de chefs strijden om een fantastisch 4-gangen menu te verzorgen in het restaurant boven in het Iconic Gherkin Building in London. De gastheer aldaar is Heston Blumenthal en topchefs van de gehele wereld en celebrities van Groot Brittanie. Maar zover is het nog niet eerst wordt er in 7 afleveringen gezocht naar chefs die klaar zijn om de strijd met elkaar aan te gaan. Jurylid Matthew Fort reist door heel Groot Brittanie en kiest uit elke regio twee kandidaten. De 7 winnaars van de de regionale finales moeten koken voor de juryleden in de nationale finale. Dan mag het Britse tv-publiek kiezen welke gerechten winnen en welke chefs doorgaan naar Gherkin voor hun overwinning.

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)