Chef versus Vlaanderen

Vanaf 1 juli is er een nieuw programma op VTMChef versus Vlaanderen“. In dit programma neemt chefkok Jeroen de Pauw het op tegen een Vlaamse amateurkok. De amateurkok beweert dat zijn culinaire creatie niet te evenaren is. Beide koks maken dit ongeĆ«venaarde recept van de amateurkok. De beste producten worden gebruikt, eigen bereidingswijzen worden gebruikt en beide koks geven hun eigen persoonlijke touch aan het gerecht. Daarna zal een volksjury beide gerechten proeven en beslissen zij welke kok de beste kookcapaciteiten heeft. Chef of Vlaanderen? Je kan je nog inschrijven! Durf jij het ook aan om Jeroen de Pauw uit te dagen? Wil je de recepten uit het programma nalezen? Klik hier!

(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.