Taste Italia Maart 2008

Taste Italia Maart 2008Taste Italia, het Engelstalige Italiaanse culinaire magazine met natuurlijk Italiaanse recepten. Het maartnummer staat in het teken van Buona Pasqua, Happy Easter oftewel Vrolijk Pasen. Antonio Carluccio geeft zijn favoriete paasrecepten prijs. Maak stap voor stap een paastaart of een chocolade hazelnoot cake. Tevens vind je in dit nummer een interview met de koning van de koffie: Andrea Illy. En zoals het bij pasen hoort: alles over eieren. In elk nummer vind je de rubriek de 10 beste. Dit keer worden de Italiaanse broden onder de loep genomen en in de rubriek ‘In Season’ de artisjok. Door te lezen in Taste Italia waan je je even in ItaliĆ«.

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.