BBC GoodFood April 2008

BBC GoodFood April 2008Vanaf dit nummer van GoodFood is Delia Smith weer terug in GoodFood magazine! Zij maakt ondere andere een Spaanse stoofpot en een gnocchi met spinazie en pijnboompitten. Een nieuwe serie is ook Cooking with Auntie Sara. Zij leert kinderen de basis van koken. In dit nummer ook een special over messen, hoe kies je een mes, hoe hou je je messen scherp en hoe moet je snijden. Daarnaast natuurlijk aandacht voor paasklassiekers, maak bijvoorbeeld je eigen paasei en daarnaast 10 recepten met ‘echte’ eieren. Gary Rhodes kookt een simpel lente menu, met ingrediĆ«nten uit het seizoen. James Martin maakt een buffetlunch voor 8 personen en heeft daarbij een tijdsplan, je krijgt het dus op je gemak af tijdens je paasdagen met zijn tips. Voor de echte chocoholic een special met de allerbeste chocoladerecepten. Als afsluiter een kijkje in de keuken van Ainsley Harriot.

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)