Olive April 2008

Olive April 2008Het april nummer van Olive staat in het teken van de ‘Sunday Roast”. Zo maakt Gordon Ramsay een geroosterde kip met een broodsaus, en krijg je recepten voor een met kruiden gevulde rollade en lamspoot. Daarnaast 3 manieren om krab te verwerken in je gerechten. Daarnaast verschillende recepten met kaas. Terry Durack vertelt in zijn column hoe je alleen moet dineren en neemt de foodie reiziger je mee naar Melbourne en de Yarra vallei en wat kan je doen met een laag budget in verbluffend Rome. Alles lees je in het laatste nummer van Olive!

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.