Op Smaak Lunchbox

Op Smaak LunchboxOp Smaak is het magazine voor de culinaire professional en wordt uit gegeven door Unilever Foodsolutions. Het magazine verschijnt 7x per jaar en is exclusief bedoeld voor mensen die werkzaam zijn in de horecabranche. Dit nummer staat in het teken van de lunchbox met verschillende recepten voor een gezonde lunch, een vitale lunch, snelle lunch of een Beijing-2008 lunch. Daarnaast een reportage over wat topsporters eten tussen twaalf en twee en leuke stylingtips voor ‘oranje boven’ berg je bestek bijvoorbeeld op in klompen en stylingtips Olympisch Beijing. Als afsluiter het broodje gezond met het broodje gezond van Op Smaak zelf en 6 variaties van de koks uit verschillende bedrijfsrestaurants.

Klik hier om dit nummer online te lezen!

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.