delicious. Maart 2008

delicious. Maart 2008.Groen=Genieten is het thema van het maartnummer van delicious. Dat wordt dus koken met bladgroenten, je krijgt onder andere recepten voor posteleinsalade en andijviesoep. Maar dat is niet alles je krijgt ook meer informatie over de bladgroenten van dit seizoen en hoe je ze op een andere manier ook lekker kan bereiden. Daarnaast kan je met een abonnement een kip adopteren, maar denk ook aan het adopteren van een appelboom, olijfboom, schotse hooglander of een koe. De culi gids is dit keer langs de leukste, beste en lekkerste culinaire adressen geweest in Schotland, zodat jij deze heerlijkheden ook kan ontdekken. Natuurlijk veel recepten met eieren, want het is natuurlijk bijna pasen. Maar dit is lang niet alles, delicious. biedt deze maand weer voldoende leesvoer!

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.