Mijn Restaurant

Ook België krijgt zijn versie van ‘Mijn Tent is Top’ of eigenlijk een serie gebaseerd op het Australische programma ‘My restaurant Rules’. VTM gaat vanaf 4 maart om 21:35 Mijn Restaurant uitzenden, waarin maar liefst 5 koppels hun droom proberen uit te laten komen, namelijk hun eigen restaurant. Vanaf niks moeten de koppels een goed lopend restaurant opbouwen. Met een startkapitaal van 200.000 euro en een te renoveren pand starten de koppels op gelijke hoogte. Dan wordt het zoeken naar het juiste concept, de beste inrichting, goed personeel en zorgen dat de cijfers op orde zijn en blijven. Alles wordt gejureerd door een vakbekwame jury, Peter Goossens, Chef van het Hof van Cleve, Christel Cabanier topmanager hotel Bloom te Brussel en Dick de Prins, hoofdredacteur van het Culinaire magazine Ambiance. Alles wordt gepresenteerd door Rani de Coninck. Waar kan je welk restaurant vinden?

Ghislaine en Pieter – Gastronomisch restaurant met een fusion toets – Red Pepper – Visserskaai 18 – Oostende * vanaf 1 mei is dit restaurant gesloten *

Kris en Angelo – Vergeten gerechten restaurant – Charlekijn/ De Vergeetput – Geldmunt 6 – Gent * vanaf 17 april is dit restaurant gesloten *

Lins en David – Fusion restaurant – Matizze – Van Breestraat 4 – Antwerpen 8 * vanaf 20 mei is dit restaurant gesloten *

Micheline en Jelle – Verfijnde keuken – D’Hoogenschool /’Ons Ma en Ik’ – Hogeschoolplein 8 – Leuven * 8 mei is zeker van een finaleplaats! ** 29 mei – D’Hoogeschool heeft de finale van Mijn Restaurant gewonnen en houdt zeker de deuren open! **

Yanaika en Stephanie – Aardappelrestaurant – Exquisa /’La Bonne de Terre’ – Meldertstraat 38 – Hasselt ** 29 mei – Exquisa is tweede geworden in de finale van Mijn Restaurant! **

** Na 27 mei 2008 mogen de ‘verliezers’ hun restaurant weer heropenen! Hou de sites van de restaurants daarom in de gaten!! **

Bekijk hier de trailer van “Mijn Restaurant”!

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

6 gedachten over “Mijn Restaurant”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.