Nationale Kookstudioweek

Altijd al een kookworkshop willen volgen, maar vond je de drempel te hoog of vond je het gewoonweg duur. Dan kan je nu voor een leuke prijs, tussen de 10 en 30 euro per persoon een kookworkshop volgen tijdens de Nationale Kookstudioweek van 28 april t/m 4 mei. Omdat het precies in de vakantie valt zijn er ook diverse kookcursussen voor kinderen vanaf 6 jaar. Het thema van deze week wordt ‘Smaakbewust’ hier zullen de workshops dan allemaal om draaien. Vanaf 27 februari kan je op de site van kookstudioweek.nl precies zien welke kookscholen er meedoen. Je kan dan doorklikken naar de sites van de kookscholen en zien welke cursus ze bieden en hoe je je kan aanmelden. De Nationale Kookstudio Week is een initiatief van Stichting European Cookery school Association (ECA) en kookstudiogids.nl, en wordt mede mogelijk gemaakt door delicious.

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.