Klasselunch

Klasselunch
Op 10 april wordt er weer de landelijke klasselunch georganiseerd voor alle groepen 8. Kinderen leren hiermee hoe belangrijk en lekker een gezonde lunch is. Maar ook hoe je een gezonde lunch makkelijk zelf kan maken. Albert Heijn levert aan alle deelnemende groepen gratis een lunchpakket waarmee de kinderen zelf een gezonde lunch kunnen samenstellen. Daarnaast is er ook lesmateriaal ontwikkeld in samenwerking met het Voedingscentrum en als hekkesluiter is er dit jaar ook een film gemaakt om gezonde voeding op een leuke manier bij de kinderen onder de aandacht te brengen.

(17 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.