Olive Maart 2008

Olive Maart 2008Een luxueus diner serveren voor weinig geld? Dat gaat je lukken met dit budget nummer van Olive. Maak op Thaise wijze mosselen klaar, een gekarameliseerde uientaart of een ananas tarte tatin. Gegarandeerd dat je succes hebt bij je gasten en dat je niet veel geld hebt hoeven te spenderen aan een geweldig diner. Wat nog meer? John Torode maakt Russische Pelmeni klaar en Gordon Ramsay laat stap voor stap zien hoe je een makreel bereid. De foodie reiziger krijgt de beste adressen in Parijs maar ook de leukste tips voor korte vakanties in Groot Brittanniƫ, Duitsland en Spanje. Dit is nog maar een korte inhoud van het maartnummer van Olive. Wil je een voorproefje? Klik hier!

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.