BBC GoodFood Maart 2008

BBC GoodFood Maart 2008Thema van het maartnummer van GoodFood is ‘Easy Home Cooking”, met natuurlijk heel veel makkelijke recepten. Recepten voor onder andere snelle desserts, recepten met maar 5 ingredi├źnten, vleesvrije maaltijden en 20 minuten gerechten. Maar dat is natuurlijk nog lang niet alles. Maak meer met puree, een koks’ jaar in Frankrijk van Mary Cadogan en een brood masterclass. Nieuw is de rubriek de ultieme make-over. Dit keer is de fish & chips aan de beurt en dit wordt super gezond! Bekende chefs koken ook voor deze GoodFood. Jamie Oliver kookt zijn familieklassiekers uit zijn laatste boek ‘Thuis bij Jamie‘, Gordon Ramsay maakt profiteroles en John Torode maakt de zondaglunch klaar! Daarnaast zoals altijd een kijkje bij iemand in de keuken, de reviews van de nieuwste kookboeken en alles over wat er te zien is op de Britse tv en te luisteren is over voeding. Lezen!

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.