Wat de pot schaft!

Elke tweede zondagmiddag van de maand kan je vast reserveren in je agenda, dan kan je namelijk naar het Comedy Theater in Amsterdam naar de voorstelling ‘Wat de pot schaft’. Elke voorstelling is anders, andere artiesten die optreden maar de artiesten doen ook iets wat ze normaal niet doen. Het zijn niet alleen de artiesten wat de pot schaft, je krijgt ook het ‘Hapje van de Maand’ voorgeschoteld. Dit wordt speciaal gekozen door 2 culinaire journalisten, die vertellen gelijk waarom juist dat hapje zo bijzonder is! Entertainment en culinair genot in een voorstelling. Reserveren is gewenst!

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.