Restaurantweek

RestaurantweekGa maar vast in de startblokken zitten! 5 februari wordt het startsein gegeven aan de site van de Restaurantweek die dit jaar plaatsvindt van 3 tot en met 9 maart. Vanaf 5 februari kan je als delicious. lezer al reserveren voor een lunch of diner in 1 van de deelnemende restaurants en vanaf 6 februari kan je vanaf 10 uur reserveren op je favoriete toprestaurant. Dit jaar wordt het grootser aangepakt, en wordt er samengewerkt met een goed doel ‘Child at Venture‘. Voor 1 euro meer sponsor je het doel! Daarnaast is er de last-minute optie, de allerlaatste tafels worden op de dag van het diner vrijgegeven. Wil je weten wie er meedoen, klik hier voor een lijst met deelnemende restaurants. De Restaurantweek wordt mogelijk gemaakt door Diningcity.com, in samenwerking met delicious., Horeca Nederland, American Express en ChaudFontaine. Klik hier voor een kort verslag van de opening van de site. Hou de week van 3 tot en met 9 maart alvast vrij in je agenda!!

(18 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.