Het Appel van de Kip

Een bijzondere tentoonstelling in Museum Valkhof in Nijmegen, vanaf 26 januari t/m 29 juni 2008 kan je de expositie bekijken “Het Appel van de Kip” van de kunstenaar Koen Vanmechelen. Het project de ‘cosmopolitan chicken project’ vormt de kern van zijn werk, het is een project waarbij de kunstenaar kippen van typisch nationale rassen kruist met elkaar. Hij wil zo een universele, kosmopolitische kip laten ontstaan. In deze expositie zal je de nieuwste generatie kippen te zien krijgen. Daarnaast ook tekeningen, opgezette dieren, computeranimaties en groot formaat foto’s van de verschillende generaties kippen die je kan bewonderen op deze expositie.

(11 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.