De Afvallers XXL

Vanaf woensdag 13 februari om 20:30 kan je weer kijken naar een nieuw programma over gezonde voeding en bewegingstips. SBS 6 begint dan weer aan een nieuw seizoen van De Afvallers. Uit elke provincie komen 5 gezinnen, dus in totaal 60 gezinnen doen er mee. In elke aflevering staat een provincie centraal en worden de gezinnen gevolgd in hun afvalrace. Bijgestaan door 3 coaches, Imro Beuk, Hein Vergeer en Yneke Vocking gaan de gezinnen de strijd met elkaar aan. Uiteindelijk kan per provincie maar 1 gezin naar de grote finaleshow gaan. Wie gaat de grote afvalstrijd winnen?? De afleveringen worden gepresenteerd door Marlayne Sahupala. De herhaling is te bekijken op SBS6 op de donderdagmiddag rond 13:25.

(8 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

17 gedachten over “De Afvallers XXL”

 1. ik zou ook wel eens een goed voedingsschema willen krijgen om af tevallen.
  Heb sonja bakker geaan niet geluk,weight wathers en andere dieeten. sport 2 a 3 keer per week.Mijn schildklieren werken te langzaam heb er medicijnen voor,en mijn huisarts zeg dat ik er mee moet leven.Ben soms diep ongelukkig.Hopelijk kunnen jullie mij helpen net zo als de mensen op tv

  groetjes jacqueline

 2. hallo
  ik zit nu te kijken naar de afvallers xxl
  ik hou heel graag het dieet willen hebben zou iemand mij dat kunnen mailen
  groetjes

 3. Hoyy,

  Ik zou ook heel graag dat dieet willen hebben als iemand die heeft zou die
  het dan even willen sturen naar mij.

  alvast bedankt.

  Groetjes,
  Lidy

 4. Lieve meiden die om het dieet gevraagd hebben: ik weet 100 procent zeker dat het net zoiets is als het Sonja Bakker dieet! Ga lekker dit dieet volgen en sport er ook regelmatig bij (net zoals in het programma) en je valt gegarandeerd ook 35 kilo af in een half jaar als het zou moeten!! Ikzelf ben na 2 boeken Sonja Bakker en 3x per week sporten 25 kilo kwijt geraaakt. Echt het werkt gewoon net zo goed!! Dat andere dieet is geen wonderdieet!

 5. Beste afslankers

  Ik heb een paar keer gekeken naar het programma en wat me opviel is dat vooral de jongeren niets aan sport deden.
  Ik ben zelf ook veel te zwaar geweest en op zoek gegaan naar een sport die bij me paste dat viel niet mee.
  Na veel rondbellen ben ik bij een les Bokatae terecht gekomen daar vertelde ze dat je 550 calorie├źn verbrande per les.
  Ik dacht eerst zien dan geloven inmiddels doe ik dit twee keer per week en ben tenslotte met aanpassing van me voeding 15kg kwijt.
  Door het sporten ben ik me veel fitter gaan voelen en zelfverzekerder en zit weer lekker in me vel.
  Ik heb nu het Bokataethuispakket gekocht dan kan ik samen met me partner ook thuis trainen omdat ik soms moet verzuimen om naar de sportschool te gaan wegen drukke werkzaamheden.
  Sinds kort loop ik zelfs ook hard met een hartslagmeter dat had ik een half jaar terug echt niet kunnen bedenken.
  Ik wens alle afslankers en het programma veel succes.
  Kijk is op http://www.bokatae.com voor het thuispakket of voor een club bij je in de buurt er zijn in Nederland diverse clubs waar het wordt gegeven.

 6. ik zou graag een dieet willen om goed aftevallen.
  ik ben 15 jaar en weeg 69 kilo.
  Ik wil graag afvallen ik vind mezelf veel te dik.
  Zouden jullie mij een dieet willen sturen
  Dankje u wel
  mvg, Ashley
  ps: ik doe sonja bakker maar het werkt niet goed.

 7. Hoiiii,

  Ik zou ook heel graag het dieet willen hebben van da afvallers-xxl, ik heb al heel wat dieeten gevolgd en blijf in het jojo effect zitten, wie wil of kan mij aub helpen.
  Want ben nu ook 15 weken van het roken af en daardoor nog meer kg aangekomen en wil zo graag een 25 kg minstens kwijt.

  Lieve groetjes Marja

 8. Hallo,

  Helaas kunnen wij van Brutsellog.nl niet het dieet van de afvallers-xxl geven. Hiervoor zal je waarschijnlijk bij SBS6 zelf moeten zijn.

  Gr. Anja

 9. wil wilen ons op geeven wij zijn te zwaar
  de vrouw weegt 90 kilo de man weegt 132.5
  en dat s voor ons een reden er voor
  en ons ge zont hijt gaat voor als
  floortje

Reacties zijn gesloten.