Groentenkennis

Je kent de potjes van Hak wel. Naast al de groenten achter het glas te stoppen wil Hak ook kennis delen over groenten. Op de site Hak Groente instituut worden allerlei groenten besproken, van andijvie tot zuurkool, je krijgt productinformatie, hoe bewaar je het, hoe bereid je het, de voedingskundige eigenschappen, voedingswaarden en een foto. Wat zijn nutriënten zoals antioxidanten, flavonoiden of selenium? Daarnaast recepten, de veelgestelde vragen en factsheets om nog meer kennis te vergaren. Misschien zijn nog niet alle groenten genoemd op deze pagina, maar al wel veel met uitgebreide informatie. De moeite waard om een kijkje te nemen.

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Eén gedachte over “Groentenkennis”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.