Eating with the Enemy

Binnenkort bij BBC2 op de tv: Eating with the Enemy. In deze serie moeten thuiskoks zonder enige professionele ervaring de vier strengste en meest gevreesde ‘food critics’ overtuigen dat thuis koken beter is dan de gerechten bij de gesettelde restaurants. Eerst wordt er een regionale wedstrijd gehouden, die je vijf dagen per week kan volgen op BBC2 en uiteindelijk is de climax de nationale finale. De thuiskoks zullen worden bijgestaan door James Martin, hij helpt ze, bekritiseerd ze voordat ze hun gerechten vanuit de eigen keuken meenemen naar de professionele keuken. De juryleden en restaurantrecensenten van Eating with the Enemy zijn: Jay Raynor, The Observer; Toby Young, The Evening Standard; Charles Campion, auteur van the London restaurant’s guide, en freelance foodcritic Kate Spice.

(8 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.