WK Snert koken – WK Stamppot koken

Ben jij goed in erwtensoep of stamppot koken? Dan moet je beslist meedoen aan het wk snert koken of het wk stamppot koken op 22 februari in Groningen. Voor de veertiende keer wordt het wk snert koken gehouden en wk stamppot koken wordt voor de zevende keer georganiseerd. Op de site Oud Hollandsche gerechten kan je je nog opgeven (voor 31 januari!), vind je nog de winnende recepten (zelfs een veganistisch ertwensoep recept!), vind je het regelement, kan je nog foto’s bekijken van voorgaande jaren en kan je het snertboekje, stamppotboekje of een heus wk tshirt. Wat valt er te winnen?? Een zwaar verzilverde snertslaif of de stamppot opscheplepel. Dus is jouw erwtensoep of stamppot echt de allerbeste doe dan mee aan het wk! (Of kom gewoon kijken en wellicht wel proeven van het winnende recept)

(15 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)