Voorleesontbijt

voorleesontbijt
Voorleesontbijt, dat klinkt wel erg leuk en erg lekker. Vanaf 23 januari tot en met 2 februari zijn er de Nationale Voorleesdagen, die dit jaar zijn 5-jarig jubilieum viert. Dit evenement is bedoelt om kinderen die nog niet kunnen lezen door voor te lezen hun taalgevoel en woordenschat te vergroten. Nog belangrijker, voorlezen prikkelt ook de fantasie en brengt veel plezier. Wat is er nog leuker dan alleen voorlezen? Voorgelezen worden door beroemde mensen of luisteren naar een verhaal tijdens het voorleesontbijt. Klik hier voor de plaatsen waar het voorleesontbijt op 23 januari wordt gehouden en daar staan ook de data en plaatsen waar de bekende mensen gaan voorlezen.

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.