Cookalong

Jammer genoeg kunnen we Channel 4 niet zo makkelijk ontvangen op de kabel. Want op vrijdagavond 18 januari gaat Gordon Ramsay iets totaal nieuws brengen op de tv. Geen sing-a-long maar cook-a-long! Je kan live een simpel 3 gangen menu ‘meekoken’ met Gordon Ramsay in het programma Cookalong live. Als je niemand hebt die dit programma voor je kan opnemen kan je al wel de Masterclasses online volgen, de recepten vinden die in dit programma gemaakt gaan worden en je kan de avonturen van Sam volgen, een man met normale kookervaring. Het belooft iets compleets nieuw op tv te worden, de site belooft al veel… Nu afwachten wanneer we het op de Nederlandse of Vlaamse buis te zien krijgen… Misschien is Cookalong een leuk idee voor Herman den Blijker of Piet Huysentruyt… Live meekoken met tv… vernieuwend!

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)