Olive Februari 2008

Olive Februari 2008Eet meer en weeg minder! Wie wil dat nu niet? Olive heeft lichte, snelle, makkelijke en gezonde recepten voor de doordeweekse keuken. Maar ook de bekende chefs geven je recepten met smaakvolle recepten zonder de rijke romige sauzen. Angela Hartnett presenteert bijvoorbeeld een tomaten, mozzarella en basilicum salade en Atul Kochhar een zwarte peper kip curry. Ga je toch voor de niet zo ‘lichte’ recepten dan kan je je uitleven in de keuken met citrusvruchten en maak je gekruide mandarijnen met biscotti koekjes of een citroencake met meringue. Gordon Ramsay laat je stap voor stap zien hoe je een tandoori lamssalade maakt. De foodie reis gaat dit keer naar het Italiaanse Palermo, Olive heeft de beste adressen op een rijtje en het item is voorzien van de mooiste foto’s, boek de reis maar vast!

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.