Dekselse Dames

dekselse damesEen nieuw kookprogramma bij Max” op Nederland 2. Op vrijdagmiddag kan je om 17:35 kijken naar Lenie en Doortje, de “Dekselse Dames” die met een zeegroene Volkswagenbus door Nederland trekken op zoek naar bijzondere organisaties en instellingen. Daar laten ze hun kookkunsten zien en geven ze huishoudelijke tips. Op de verschillende locaties, zoals bij de brandweer of theater verwennen de dames de personeelsleden met de ‘hollandse pot’ zoals hutspot, hete bliksem of sudderlapjes. Terwijl Lenie de pannen in de gaten houdt geeft Doortje de huishoudelijke tips. Een programma zonder allerlei fratsen en exotische gerechten, maar een gezellig progamma met twee Hollandse dames die op locatie de Hollandse pot maken. Gewoon kijken dus! Heb je een aflevering gemist? Klik hier voor de aflveringen online!

(24 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

One thought on “Dekselse Dames

 1. Wat een somber jus loos programma!
  Zoals de laatste keer dat ze aan boort van de vis boot ging. Verse vis examineren! Niks gezien over terugverende vis of rode kieuwen. Super oppervlakkig.

  Nee, geef mij maar de kooklessen van de musketeres een jaar of 8 geleden op een franse zender met 2 franse kook wijfies.

  Dit is echt niks en super saai.

  Ik kijk niet meer.

  Bah.

 2. Geweldig leuk programma. Met name Doortje, wat een talent. De komische manier waarop schoonmaaktips worden gegeven, zo krijgt iedereen nog zin schoon te gaan maken. Hoop deze dames nog lang op de televisie te zien.

 3. Wat leuk om Doortje in deze hoedanigheid terug tezien .
  Ik ken haar nog uit het Eindhovense en ze is eigenlijk niet veranderd.
  Een groot komisch talent en een aanwinst voor Max.