Kinderkookclub

Met koken kan je niet vroeg genoeg beginnen. Al is het voor de allerkleinste wel gevaarlijk met al die hete pannen en scherpe messen, maar zij kunnen al helpen in de keuken. Grotere kinderen willen al wel zelf in de keuken staan (wel onder toezicht van een oudere). Samen met Life & Cooking heeft BlueBand een kinderkookclub opgericht met allerlei filmpjes over koken op de site. Natuurlijk met veel BlueBand producten. Een andere site waar kinderen kunnen leren koken is ‘Koekhappen’. Koekhappen is ontstaan door een samenwerkingsverband van de Rabobank, SRL, VSB-Fonds en Nationaal Revalidatie Fonds. Koekhappen heeft een instructiefilm, allerlei kooktips en kookspelletjes! De Europese Commissie heeft ook een kooksite voor kinderen gemaakt, EU Minichefs… een engelstalige interactieve site. Voor de jongeren heeft het Voedingscentrum de volgende site ‘Lekker Belangrijk‘ gemaakt. Je kan daar allerlei dingen vinden over eten, zoals spreekbeurten, games, wat eten de sterren en de kliktafel.

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

0 gedachten over “Kinderkookclub”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.