Culinair Avontuur in volledige Duisternis

Dining in the Dark is een project wat georganiseerd wordt door Residence Rhenen en Stichting Bartimeus. Op zaterdag 26 en zondag 27 januari kan je genieten van een culinair avontuur in volledige duisternis. Iedereen wil genieten van heerlijk eten in een perfecte ambiance, maar wat als je niet kan zien? Herken je nog wel de heerlijke kruiden, kan je de geur nog thuisbrengen? Op die vragen krijg je antwoord als je gaat dineren bij Residence Rhenen. De prijs van een arrangement bedraagt € 65,00 per persoon. Je krijgt hiervoor een 4-gangen diner, champagne, amuse en koffie met Friandises. Je wordt begeleid door bekwaam personeel, met nachtkijkers en de kok bespreekt gedurende de avond de indrukken van de gasten. Aan het einde van de avond zal een deskundige de algehele bevindingen doornemen.

Residence Rhenen & Restaurant de Rotisserie
Veenendaalsestraatweg 50
3921 EC Elst/Rhenen
Telefoon : 0318–542 888
Fax : 0318–540272

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)