Makkelijk Culinair Koken

jonnie boer ron blaauw marc van gulick lucas rive sergio hermans
Albert Heijn heeft op haar site vijf bekende Nederlandse chef-koks bereidt gevonden om een maaltijd te bereiden met hun excellent producten. Zo maakt Jonnie Boer van de Librije een gelakte lamsrack, Ron Blaauw bereidt een kalfsoester, Marc van Gulick van Landgoed van Lauswolt maakt een gegrilde ribs-eye, Lucas Rive van de Bokkedoorns maakt een gebraden tamme eendenborst en Sergio Herman van Oud Sluis gaat voor een Schots zalmhaasje. Zo zie je dat culinair koken niet moeilijk hoeft te zijn.

(12 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.