BBC GoodFood Februari 2008

BBC GoodFood Februari 2008Gezond & lekker is het thema van het februari nummer van GoodFood. Gezonde recepten en tips voor een lager cholesterolgehalte van een ware ‘food’ liefhebber. James Martin bereidt een Valentijnsmenu met als topper de warme chocolade & pistache pudding. Daarmee steel je harten! Gregg Wallace van MasterChef deelt zijn favoriete winter gerechten, Gary Rhodes doet het langzaam aan en Gordon Ramsay verrast met bief (aan het rib) met een basilicum hollandaise saus. Fiona Hunter, voedingsdeskundige geeft tips om slechte gewoontes te doorbreken en om dus gezond te gaan eten in 2008, en over gezonde voeding gesproken er is een speciaal item over allergie en dan met name krijg je gerechten voor kinderen die op een speciaal dieet zijn. Genoeg te lezen weer in dit februari nummer van GoodFood.

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)