Maak je eigen kookboek

print chocolademousseHeb jij ook de fantasie om ooit je eigen kookboek uit te even? Voor velen van ons zal het dagdromen blijven… Maar er is nu een online programma van HP waarmee je makkelijk zelf je eigen kookboek kan maken en uiteindelijk ook kan uitprinten. Met aanwijzingen plak je de foto’s in en vul je de ingredienten en de bereidingswijze. Zo ga je verder met al je favoriete recepten en aan het eind kan je het bestand bewaren en uitprinten. Je kan dan zelf kiezen wat je oplage wordt, 1 of heel veel… Zo heb je toch een beetje je eigen kookboek! Voor meer uitleg over het maken van je eigen kookboek ga je naar Wetpaint. De sites en het online programma zijn engelstalig maar wel makkelijk te volgen! Een voorbeeld van een pagina vind je hier.

(16 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

2 gedachten over “Maak je eigen kookboek”

  1. Ik probeer mijn eigen kookboek te maken voor mijn kleindochter. Maar helaas ik krijg het niet voor elkaar als ik het gesaved hebt en ik wil er later wat aan veranderen, om dat te doen. Dus moet ikhet nog op een apart sticky zetten, jammer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.