MasterChef

masterchefMaandag 7 januari kan je rond 21:30 weer aan de buis gekluisterd zitten, BBC2 zendt dan de vierde serie MasterChef. Wie wordt de nieuwe MasterChef? Eerst moet er een keuze gemaakt worden uit vele kandidaten? In de eerste 5 weken moeten elke week 6 kandidaten, gekozen uit duizenden hobby-koks drie testen doorstaan onder hoge druk. Vanaf niets moeten de kandidaten een maaltijd bereiden met de ingredi├źnten die ze krijgen. Daarna moeten ze tonen of ze kunnen overleven in een professionele keuken en als laatste test moeten ze met een eigen 2-gangen maaltijd indruk wekken bij John Torode en Gregg Wallace. Dan volgen de kwart-finales en moeten ze een test afleggen over de ‘food’ kennis en ze moeten John & Gregg overtuigen van hun passie voor de horeca, want het kan je leven ingrijpend veranderen. Vanaf week 6 draaien de finalisten van de kwartfinales mee in een 18-uurs shift in professionele restaurants. Week 7 en 8 staan in het teken van de semi-finale en de finale wie kan alle druk aan in de ‘food-industrie’ ? Wie wordt de winnaar MasterChef 2008??? Kijk de komende weken dus ook! Maandag t/m woensdag van 21:30 tot 22:00 en op donderdag een extra lange uitzending van 21:00 tot 22:00!

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.