Kliniek Koks


Ken jij het al, de Kliniek Koks? Ik bedoel er niet de koks mee die elke dag zich inzetten om te koken in de vele ziekenhuizen en zorginstellingen. Nee, de kliniek koks zijn vrijwilligers die belangeloos kookfeestjes geven voor zieke kinderen en voor kinderen die het op een andere manier moeilijk hebben. Zo koken zij ook in verschillende kinderziekenhuizen met de kinderen. Ze treden dan op in een theater en kinderen die niet kunnen komen, kunnen via het ziekenhuiskanaal op de tv gewoon meedoen en zo kunnen zij even het ziek zijn vergeten. Kliniek Koks is van de stichting Fun Cooking, een initatief van de eigenaren van Dishlicious catering en kookschool en van Barbara Cavadino. Ambassadeurs van deze stichting zijn Dolores van het Klokhuis en Therese en Jonnie Boer van de Librije. Omdat deze stichting belangeloos kookt kunnen ze elke donatie gebruiken, als bedrijf kan je deze stichting steunen door regiosponsor of zelfs landelijk sponsor te worden. Dus neem even een kijkje op de site van Kliniek Koks.

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)