Start to …

Het is echt de tijd van goede voornemens, een er van is bewegen. Je kan bijvoorbeeld gaan hardlopen. Voor een goed trainingsschema kan je terecht bij de site Start to Run. Op deze site staan de 10 tips voor het hardlopen, de 10 smoezen om het niet te doen en voedingsadviezen. Maar dat zijn niet de enige adviezen naast de site Start to Run is ook de site Start to Eat geopend. Dat betekent nu niet dat je gelijk moet gaan eten… nee je krijgt adviezen voor een gezonde voeding om zo samen met het Start to Run trainingsschema een perfecte conditie te krijgen. Je krijgt schema’s voor 10 weken met exact wat je als sporter moet eten. Leuk zijn de taboes en misverstanden met vragen over sport en voeding en over bijvoorbeeld lightproducten. Dus trek je loopschoenen aan, volg strak het trainings- en voedingsschema en werk aan een topconditie.

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.