Smullen! Kindervoorstelling

Van woensdag 2 januari tot en met zondag 6 januari 2008 kan je met de kids naar kasteel Doorwerth gaan. Daar wordt de kindervoorstelling Smullen! gespeeld. Deze kindervoorstelling is voor kinderen vanaf 6 jaar, de toegangskosten zijn 7 euro en het begint om 14:00 en duurt ongeveer een uur. Wat houdt de voorstelling in? Je krijgt allerlei vrolijke verhalen over eten en drinken, want loop je achter een lopend buffet aan? of eet je rustig wild of eet je wild wild? Het wordt dus een heerlijke middag voor de kinderen! Dit evenement wordt georganiseerd door het Gelders Landschap en Gelderse Kastelen.

Kasteel Doorwerth
Fonteinallee 2
6865 ND Doorwerth

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.