Palazzo – Amsterdam

Tot en Met 24 februari 2008 kan je nog genieten van de ultieme combinatie van theater en sfeervol dineren op niveau. In de beeldentuin van de Westergas Fabriek is Palazzo neergestreken. Theater, acrobatiek, magie en illusie worden afgewisseld met de gerechten van de hand van Ron Blaauw, die net zijn tweede Michelinster heeft gekregen. De kosten bedragen tussen de 109,- en 139 per persoon, dit is inclusief diner, koffie, theater, garderobe en programmaboekje en exclusief reserveringskosten en dranken. Ben je vegetarisch? Ron Blaauw heeft ook een geheel vegetarisch menu. Gerechten als dorade, zalm en ossenhaas zullen op het menu staan en voor de vegetarier onder andere terrine van tomaat, duxelles van paddenstoelen en truffel en Pissaladiere ‘Palazzo’. Voor deze onvergetelijke avond die alle zintuigen streelt moet je wel vooraf reserveren!

(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.