Food Bloglijstjes

foodblogAls je net een foodlog bent gestart wil je dat je site bekend wordt, ben je al langer bezig dan wil je je bezoekers behouden en weten of ze je site waarderen. Hiervoor zijn er een heel aantal nederlandstalige sites voor opgericht. De een werkt met beoordelingen van bezoekers, de andere met in en uit-kliks vanaf jouw site en weer andere kijken alleen naar de ‘unieke’ bezoekers die je per dag krijgt. Manipulatief? Zeker! Zelf en vrienden kunnen je allemaal hoog waarderen, en je concurrent waardeer je gewoon lekker laag en je kan natuurlijk op elke computer die je tegenkomt snel op je site kijken en naar alle “ranking” sites in en uit klikken. Je kan je site op de volgende sites aanmelden, met een speciale button (een plaatje met een code die je op je pagina plaatst) kan je dan meedoen om zo hoog mogelijk te eindigen.
Culinaire Top 50 ranking dmv in en uit kliks.
Culinair Top 100 ranking dmv in en uit kliks.
Etenbloggers ranking met unieke pageviews. Ook kan je de artikelen van bloggers lezen.
Foodrank ranking dmv waardings methodes , met name stemmen en beoordeling van de site. Ook kan je de artikelen van bloggers lezen.
Receptjes Top 100 ranking dmv in en uit kliks en zij hebben ook recepten die je kan bekijken.
Startlog ranking dmv aantal posts. Ook kan je de artikelen van bloggers lezen.
Top 20 Culinair ranking dmv in en uit kliks.

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.