Ons Sterrenkookboek


Bij Vitaya kan je op de zondagavond rond 19:20 bekende Vlaamse koks aan de gang zien in de keuken van een Vlaamse hoeve in het programma Ons Sterrenkookboek. Samen met de vrouw des huizes worden er een aantal gerechten gemaakt uit het kookboek der kookboeken “Ons Kookboek”. Een klassiek gerecht wordt gemaakt met een andere insteek. Terwijl de bekende Vlaamse kok lekker aan het koken is verkent presentatrice An Jordens de hoeve en de omgeving van de hoeve. Het programma wordt mede mogelijk gemaakt door: Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling.

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.