Chocolade Online!

Wie is er nou eigenlijk niet chocolade verslaafd? Dat is waarschijnlijk op een paar handen te tellen. Wil je meer over chocolade weten dan heeft internet ook genoeg te bieden. Voor chocoladeweetjes ga je naar chocolade.be of Wikipedia en wil je een spreekbeurt over chocolade houden? Ook de chocolade spreekbeurt staat online. Films over chocolade zijn er ook, kijk eens naar de trailer van Chocolat of Charlie and the Chocolate Factory. Na al dit kijken nog geen genoeg gekregen van chocolade? Dan is Brugge de place to be, de stad met de meeste chocolatiers, de beste chocolade evenementen en het chocolademuseum Choco-Story. Wil je niet naar Brugge, in Amsterdam is er ook een chocolademuseum: De Chocoladefabriek. Lekker achter je computer zitten en dromend van chocolade download dan ook chocolade wallpapers (bureaublad-foto’s). Kijk bij pralinette.com of download een stapeltje Rittersport chocolade voor op je bureaublad! Chocolademerken: Verkade, Milka, Cote d’Or NL, Cote d’Or Be, Callebaut, Chocolade Jacques, Baronie, Droste en Guylian. Bij Callebaut kan je ook technieken leren voor bereidingen met chocolade! Natuurlijk wil je ook een e-card versturen naar meer chocolade fanaten dat kan bij de franstalige site Choco Cartes of bij de engelstalige Virtual Chocolate. Er is natuurlijk nog veel meer met chocolade te beleven, hele boeken zijn er geschreven over chocolade en wil je een chocolade workshop volgen, er is genoeg aanbod. Meer links over chocolade ga naar de cacao startpagina!

(19 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

0 gedachten over “Chocolade Online!”

  1. hallo,
    ik ga een spreekbeurt houden over chocolade
    hebben jullie misschien spullen van chocolade???
    alvast bedankt

    hartelijke groeten nannie van veldhuizen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.