Sonjabakkeren in Ouwehands dierenpark

Sonja Bakkeren in ouwehandsDit weekend, 22 en 23 december staat Ouwehands Dierenpark Rhenen in het teken van Sonja Bakker of eigenlijk Obesitas. Want ook dieren in een dierenpark moeten op een gezond gewicht blijven en denk je dat Obesitas alleen bij mensen voorkomt? Nee het komt ook bij dieren voor. Evenwichtige voeding is dus erg belangrijk! In dit weekend wordt aandacht besteed aan lichaamsbeweging voor de verschillende diersoorten, dit wordt gedaan door het verstoppen van voedsel. Kinderen kunnen zelf een menu samenstellen voor de vogelsoorten. Tevens zijn er ook dietisten aanwezig om te vertellen over gezonde voeding en je kan zelf gezonde hapjes proeven en zo op de valreep ideeen opdoen voor een gezonde kerst! Sonja Bakker zal zelf niet aanwezig zijn!

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.