Online Kookboeken

Een voorproefje op een kookboek wat je wilt kopen? Bij Bol.com kan je al bij veel kookboeken een paar pagina’s bekijken. Als je goede zoektermen gebruikt bij Google Books, kan je gedeeltelijke of volledige weergaves krijgen van historische kookboeken en ook van recentere kookboeken. Echt gratis kookboeken kan je downloaden als pdf bij Onlibri ofbij Aloval en download een Indisch kookboek. Waarschijnlijk zijn er nog meer kookboeken op internet te vinden. Als je iets weet laat het me weten door een reactie te plaatsen!

(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Eén gedachte over “Online Kookboeken”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.