Olive Januari 2008

Olive Januari 2008Party! alle recepten die je nodig hebt voor kerst en nieuwjaar in dit januarinummer van Olive! Kalkoen en erbij een vulling van appel en cranberry’s op twee manieren, wortels met peterselie en spruiten met sinaasappel met erbij een stappenplan om je maaltijd snel en goed op tafel te krijgen. Daarnaast recepten voor eetbare cadeautjes, Gordon Ramsay kookt vegetarisch, recepten voor wat je met de restjes kalkoen kan maken, eenpansmaaltijden en snelle desserts. What Else? Wat is de toekomst voor 2008? De restaurant trends, welke uk chef’s moet je in de gaten houden. De culinaire reis gaat richting Bangkok en Olive heeft de beste adressen en 48 uur in Boedapest. Veel recepten en veel lezen! Klik hier voor een voorproefje!

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.